СПЕЦІАЛЬНИЙ ЗБІР
ЗБІР ЗАВЕРШЕНО
грудень 2022
Київська область

СТО Храмова готує авто для ЗСУ. Через відключення електроенергії потребує генератора

Автомайстерня Геннадія Храмова навесні сфокусувалася на технічній підготовці виключно автомобілів для ЗСУ. Нещодавно ми з вами придбали для механіків гідравлічний прес, який суттєво прискорив їхню роботу. Тепер збираємо 47 000 гривень на генератор, щоби СТО не зупинялася під час відключень електроенергії.

Зібрано:
грн
Потрібно:
грн
100 грн200 грн500 грнІнша сумаМонобанкаПідтримати

Інші методи

грудень 2022
Поточний статус

Збір завершено

Генератор вже працює на СТО.

Детальний звіт

11 грудня 2022

Детальний звіт
4 листопада 2022

Розпочато збір коштів

СТО RRS Геннадій Храмов організував 2008 року. Тоді він разом із командою готував позашляховики для участі в експедиціях та трофізмаганнях. 2014-го механіки почали робити броньовані авто для бійців АТО.

У перші дні повномасштабної війни команда Храмова створила для ЗСУ “технічку” (мобільну станцію для ремонту автівок за польових умов). Згодом почала готувати позашляховики, які їдуть на фронт, і робить це дотепер.

Нещодавно Keep Going проводив збір коштів для майстерні Геннадія Храмова на пневмогідравлічний прес, який суттєво полегшив роботу механіків. Відтоді працівники СТО підготували вже понад 50 автівок для фронту. Проте на кожну зараз потрібно більше часу, ніж раніше: стан машин, які механіки отримують в роботу, погіршився. Якщо раніше готували в середньому три автівки на день, зараз — лише одну.

Щоб не зупиняти роботу під час відключень електроенергії, команда потребує генератора. Долучайтеся до збору коштів.

Підтримати

Зібрано:
грн
Залишилося:
0 грн
грн
МонобанкаПідтримати

Інші методи

Стати постійним донором фонду

Стати постійним донором фонду

Детальніше про щомісячну підписку

Детальніше