СПЕЦІАЛЬНИЙ ЗБІР
ЗБІР ЗАВЕРШЕНО
жовтень 2022
Харків

Працює із замовленнями ЗСУ. Потребує електрообладнання

Майстер у роботі з металом В’ячеслав Полах від початку війни працює виключно на потреби військових: робить скоби для бліндажів, глушники для зброї, силові бампери тощо. Купівля зварювального апарата і витратних матеріалів (80 000 грн) дасть змогу виготовляти ще й печі для бліндажів.

Зібрано:
грн
Потрібно:
грн
100 грн200 грн500 грнІнша сумаМонобанкаПідтримати

Інші методи

жовтень 2022
Поточний статус

Зварювальний апарат вже в майстерні та задіяний до робіт

Зокрема, В’ячеслав використовує його для ремонту військових автомобілів. Щойно майстер отримав обладнання, як на СТО привезли дві автівки ССО, що потребували термінового ремонту.

На додатково зібрані кошти ми придбали 48 кг пластику для 3D-друку комплектовання, яке замовляють оператори військових дронів, а також 500 кг металу, який піде на виготовлення близько 40 грубок. Партію з перших 25-ти вже відправили військовим у Бахмут.

Завдяки донорам Keep Going В’ячеслав Полах отримав новий зварювальний апарат і все необхідне комплектовання.
На новому обладнанні майстер вже виробляє бліндажні грубки.
Всі печі сконструйовано так, щоби класти в них цілі поліна — вони жевріють протягом ночі, підтримуючи тепло навколо.
Крім роботи з металом, харківська майстерня також здійснює 3D-друк. На додатково зібрані кошти було придбано 48 кг пластику для 3D-принтерів.
Детальний звіт
11 жовтня 2022

Зварювальний апарат доставлено в майстерню

5 жовтня 2022

Збір завершено

Ми зібрали 120 тисяч гривень – це на 40 тисяч більше від необхідної суми для закупівлі обладнання, тож ми вирішили витратити решту грошей на матеріали для виробництва пічок.

Детальний звіт
26 вересня 2022

Розпочато збір коштів

Донедавна В’ячеслав Полах виготовляв ексклюзивні предмети інтер’єру та скульптури з металу. Навички майстра стали в пригоді й під час війни. Спочатку він допомагав волонтерам: робив стелажі для гуманітарних складів і клітки для евакуації тварин. Потім звернулися військові – В’ячеслав брався варити глушники, ремонтувати трофейну зброю, налагодив виготовлення скоб для укріплення бліндажів та 3D-друк деталей для дронів.

Увесь цей час В’ячеслав Полах працює на волонтерських засадах, на своєму обладнанні. Що ближче зима, то більшає кількість запитів від військових на дров'яні печі (буржуйки). Щоби виробляти пічки, В’ячеславу потрібні нове промислове зварювальне обладнання та мінімальний набір витратних матеріалів.

Долучайтеся до збору коштів на обладнання для майстерні В’ячеслава Полаха. Коли необхідну суму буде зібрано, він розпочне виробництво пічок, а ми розповімо вам про результати його роботи.

Кілька місяців В'ячеслав Полах забезпечує військових скобами для укріплення бліндажів
Кілька місяців В'ячеслав Полах забезпечує військових скобами для укріплення бліндажів
Тим часом зростає потреба в дров'яних печах (буржуйках), які зігріли б наших захисників узимку

Підтримати

Зібрано:
грн
Залишилося:
0 грн
грн
МонобанкаПідтримати

Інші методи

Стати постійним донором фонду

Стати постійним донором фонду

Детальніше про щомісячну підписку

Детальніше