СПЕЦІАЛЬНИЙ ЗБІР
ЗБІР ЗАВЕРШЕНО
Харків → Львів

Допомагає у відбудові Музею Сковороди, роблячи сувеніри з гільз. Потребує верстат

У травні у Харківській області ракетним ударом було знищено Музей Сковороди. Кошти на його відновлення збирає, зокрема, харків’янка Катерина Уварова, яка до війни робила сумки із використаних банерів, а тепер виготовляє та продає аксесуари зі стріляних гільз. Придбання гравірувального верстата (70 000 грн) дасть Катерині змогу вдосконалити вироби.

Зібрано:
грн
Потрібно:
грн
100 грн200 грн500 грнІнша сумаМонобанкаПідтримати

Інші методи

Поточний статус

Збір завершено

Після купівлі обладнання ми відзвітуємо щодо витрат.

Детальний звіт

17 лютого 2023

Детальний звіт
14 жовтня

Розпочато збір коштів

Бренд Катерини Уварової 3,14BAN спеціалізується на апсайклінгу – це творча переробка різноманітних відходів і створення з них речей, що мають більшу практичну або естетичну цінність. Катерина виготовляла аксесуари та мерч із використаних рекламних банерів.

До війни продукцію 3,14BAN було представлено у шести містах України. Катерина вже планувала вихід на міжнародний ринок, але через російське вторгнення її харківську майстерню було зруйновано. Підприємиця переїхала до Львова, де розпочала роботу над новим апсайклінг-проєктом — переробкою відстріляних гільз, які надають волонтери: із малокаліберних будуть робити брелоки, із гільз від артилерійських снарядів — артоб’єкти (до їх створення Катерина залучатиме художників і наразі шукає зацікавлених).

Продавати вироби планують у партнерських магазинах, на онлайн-аукціонах, зокрема на shop.brave.ua, та на концертах українських артистів за кордоном. На відбудову Музею Сковороди Катерина розраховує віддавати 40% прибутку, приблизно 50–60 тис. грн на місяць.

Долучайтеся до збору коштів на придбання гравірувального верстата для Катерини Уварової, який потрібен їй, щоби створювати аксесуари з гільз.  

Зі стріляних гільз, які надають волонтери, Катерина Уварова створює різноманітні аксесуари. Придбати їх можна буде на онлайн-аукціонах, частка від виторгу піде на відновлення Музею Сковороди
Музей Сковороди розташовувався у селі Сковородинівка, у маєтку XVIII століття, де провів останні роки свого життя та біля якого був похований Григорій Сковорода. У ніч проти 7 травня росіяни знищили музей ракетним ударом. Фото: Харківська ОДА
Катерина Уварова розвиває в Україні апсайклінг — творчу переробку та повернення до життя речей, що відпрацювали своє. Під час війни вона перетворює стріляні гільзи на артоб’єкти

Фото Катерини: Юрко Дячишин

Підтримати

Зібрано:
грн
Залишилося:
0 грн
грн
МонобанкаПідтримати

Інші методи

Стати постійним донором фонду

Стати постійним донором фонду

Детальніше про щомісячну підписку

Детальніше